Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Атлас на София и региона 1:13 000

Дата: 2014-06-23

Излезе новият напълно обновен и актуализиран АТЛАС НА СОФИЯ И РЕГИОНА, издание 2014 г.
Постигната е значително по-голяма четимост на картата на София в новия мащаб 1:13 000, вместо досегашния 1:16 000.
 
Картите, адресите и еднопосочните улици са изцяло актуализирани и допълнени, добавени са квартали и вилни зони – част от кв. Враждебна: местност Черното конче, вилна зона Люлин, вилна зона Черния кос, вилна зона Калфин дол, вилна зона Косанин дол, жк. София Вилидж, жк. Камбаните, жк. Терасите, кв. Абдовица, кв. Димитър Миленков, вилна зона Градище, вилна зона Беликата.
 
Единствено в АТЛАС НА СОФИЯ И РЕГИОНА ще намерите подробна карта на столицата и вилните зони, карта на Витоша и карти на 38 селища в общината, като допълнени в това издание са 4 нови - Балша, Желява, Клисура, Кътина.
 
В справочната информация има индекси на жилищни комплекси и квартали, площади, булеварди, алеи и улици, списък с преименувани площади, булеварди, алеи и улици след 2004 г., като е указано на коя страница и в кой квадрант могат да бъдат намерени. В полезна информация има важни телефони за спешно повикване, справочни служби, комунални услуги, полезни телефони, таксита, информация за телефони на транспортни услуги: аерогари, жп.гари, автогари, куриерски услуги, dring & drive, телефони на органи на властта, дипломатически представителства, култура и болници.